Τα Διαμερίσματα μας

Διαμερίσματα στο Βιβάρι, κοντά στο Ναύπλιο
Άνετα καταλύματα για διακοπές στην Πελοπόννησο

Τα διαμερίσματα Stork στο Βιβάρι προσφέρουν τη δυνατότητα ανεξάρτητες διακοπές στο παραδοσιακό ψαροχώρι σε επισκέπτες της Αργολίδας και τουρίστες που προτιμούν να είναι κοντά σε τοπικές πόλεις όπως το Ναύπλιο αλλά σε μία πιο ήσυχη τοποθεσία.

Stork Apartments Vivari

Το κατάλυμμα Stork αποτελείται απο οχτώ μεγάλα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια και πολλές αναίσεις στην κουζίνα, όπου μπορούν άνετα να κοιμηθούν μέχρι τέσσερα άτομα. Κάθε διαμέρισμα έχει μπάνιο, ανοιχτό χώρο ξεκούρασης, κουζίνα, χώρο για δείπνο και μπαλκόνια ή εξωτερική αυλή με θέα στη θάλασσα, κήπο και θέα στο βουνό. Τα ισόγεια καταλύμματα είναι ιδανικά σχεδιασμένα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα ώστε να κάνετε τις διακοπές σας όσο το δυνατόν ευχάριστες και άνετες και η κουζίνα είναι πλήρης με όλες τις αναίσεις. Αν και τα διαμερίσματα είναι αυτόνομα (δεν είναι σύνηθες για δωμάτια αυτης της κατηγορίας να προσφέρουν πρωινό), εμείς έχουμε προσπαθήσει να προσφέρουμε κάθε ανάγκη των επισκεπτών μας. Η αλλαγή σεντονιών & πετσετών, αλλαγή σακούλας απορριμάτων & τοποθέτηση χαρτιού γίνεται κάθε (4) διανυκτερεύσεις.

Παροχές

Εγγυόμαστε καλύτερες τιμές με απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα μας!

ESPA-PPEL-EU banner